Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

MirkaP

26. 2. 2008 17:24
autorce

Právě z obavy, aby vše proběhlo v klidu a bez zbytečných stresů, VŠECHNY podobné pochůzky při úmrtí mého otce jsem s maminkou obchodila.

Kde nemusela nezbytně nutně být, tam nebyla. Nechápu vaše slova o vyzvedávání úmrtního listu, nám přišel poštou doporučeně. Za pohřeb se - aspoň u nás - platí pohřební službě a ne matrice, která vystavuje ÚL.

Veškerá jednání, ať to byl vdovský důchod, přepsání nájmu a souvisejících poplatků na maminku či cokoliv dalšího, proběhlo v klidu, úřednice byly ochotné, milé a vstřícné. Asi žiju na jiné planetě než vy.

0 0
možnosti

Jarda

26. 2. 2008 11:14
A pak prý ženská empatie!

Lépe je umřít doma než v nemocnici.

0 0
možnosti

Taktak

26. 2. 2008 9:07
fakt nakopat!

A o to víc mě bere, když naši představitelé touží tu po klidu na práci, tu zase po důstojnější volbě prezidenta. Jakápak důstojnost, kde a pro koho? Běžný občan je pro státní úřednickou mašinerií od shora dolů, zdola nahoru, jen nevýznamným přílepkem k jeich konání - nekonání. Neslušné úřady vyžadují od občana slušnost, neslušní lékaři žádají slušné pacienty a rodinné příslušníky. jenomže, jak se do lesa volá.....

0 0
možnosti

abcde

26. 2. 2008 8:46
Svoloč s klotovými rukávy.

Správný úředník musí mít v hlavě seno, a v srdci kámen. Karel havlíček Borovský. To ovšem platilo třeba za Rakouska Uherska, kdy úředníci byli ještě schopni jednak úřadovat, a jednak znali a striktně dodržovali zákony, čímž se podstatně odlišovali od dneška. Dnes by na tu svoloč byl účinný tak možná kilový fosforový granát na jeden kancl.

0 0
možnosti
PV

vasidiv

26. 2. 2008 8:42
Musím to říci.

Ne do zadku,ale do prdele a ne jen nakopat,ale zakázat jim v těchto profesích pracovat!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz