Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Jan Borovička

15. 5. 2008 13:22
Karmuji

:-)

0 0
možnosti
AY

proctonejde

14. 5. 2008 18:54
Clanek dobrej, trefnej

v podstate mate pravdu, spis bych nahodila tema proc neexistuje nejaky normalni casopis  pro zeny ,ktery by prinesl zmenu :o)) Nebyl by nota bene stejny jako kazdy jiny casopis, byl by proste pro obycejne zenske? Na obalkach by byli ne modelky ale zensky se zajimavym tematem, zamestnanim, ale aby v nem bylo vsechno, treba i o nabozenstvi, ktere je ted bohuzel "out" jak rikaji prave tyto zminovane "blbe" casopisy[>-]

0 0
možnosti
PV

Alcator

12. 5. 2008 19:18
rozdíl mezi pánským a ženským časopisem

Časopis pro muže: "Ideální den? Ráno orál od kočky, cos zbalil včera, pak plavání, prohánění se na motorce nebo v nadupaným off-roadu, odpoledne tenis s kolegou nebo kámošem, večer do baru na panáka a sbalit kost na noc."

Časopis pro ženu: "Musíš mít rtěnku Max Factor, musíš mít BMI 18 nebo menší! Musíš mít krátkou růžovou sukni a boty s alespoň 6centimetrovým podpatkem, jinak jsi nula, jsi hnus, jsi nezajímavá! Zhubni! Nežer! Utrácej! Morduj se ve fitness centru! Maluj se 2 hodiny denně!"

Mužský časopis říká, co byste si případně mohli dopřát, pokud byste na to měli peníze. Ženský časopis vám říká, co musíte udělat, jestli chcete mít šanci na přežití. Cítím v tom značný psychologický rozdíl.

0 0
možnosti
PJ

patockajan

12. 5. 2008 19:38
Re: rozdíl mezi pánským a ženským časopisem

Ve skutečnosti mužské i ženské časopisy sdělují velmi podobnou informaci. Muži -  musíš mít to a to, sbalit tu a tu, a jesti na to nemáš nebo nejsi dost atraktivní pro ženy, tak jsi nula a nemáš nárok na život. Ženy - musíš vypadat tak a tak a dělat to a to, jinak nezaujmeš toho pracháče nebo svalovce a zůstaneš sama nebo s nějakým šupákem na krku.

Ženy v moderní společnosti přežívají snadněji, než muži, například mezi bezdomovci a klienty sociálních kurátorů muži drtivě vedou. Nebo-li, o holé přežití jde spíše mužům.

0 0
možnosti
AH

nyny.

10. 5. 2008 1:02
kristovanoho

pokud má na někoho takový časopis (navoněné zrní- úžasný termín) opravdu vliv, tak má mozek nezvrásněný a z toho bych populaci nepodezírala. Mně to zavání snobismem stejně jako deklarované sledování váhradně 2 programu ČT apod. Zkrátka ať si čte každý co chce, a nevěřte tomu, že to o něm neco vypovídá.Minimálně ne o lidských hodnotách BTW jsou tam dobré recepty hihiiiiiiiiiiiiii

0 0
možnosti
PV

Alcator

12. 5. 2008 19:22
Re: kristovanoho

nyny, ty desítky tisíc anorektičtek nevznikly samy od sebe. A z odborných výzkumů doktorů, kteří se snaží je udržet při životě, a klinických psychologů, kteří se snaží u nich zabránit recidivě, vyplývá, že se shlédly ve photoshopových kráskách z plakátů a časopisů, u kterých jsou sugestivní články o tom, jak žena MUSÍ být štíhlá a nalíčená, pokud chce mít alespoň nějakou šanci na životní úspěch (rozuměj najít si partnera a získat práci). Ano, je to smutné, ano, je to projev menší než nadprůměrné inteligence, ale jaksi z definice má menší než nadprůměrnou inteligenci 50 procent lidí, a to je trochu moc velká skupina, než abys ji mohl jen tak odepsat se slovy "Patří jim to, nemají být blbé". Jednou možná budeš mít vlastní dceru; onen výrok "Promluvte si se svou dcerou dřív, než to udělá kosmetický průmysl", je až pekelně přesný.

0 0
možnosti
RB

Rich Bitch

10. 5. 2008 0:58
Konecne to nekdo napsal.

Dekuji, pani. Casopisy pro zeny jsou dost nudne, vsechny skoro na "jedno brdo", jak rikaval muj znamy. Nectu je, usetrim si cas na opravdove knihy. Je mi jedno, jak nejlepe uspokojit manzela v posteli, protoze se o tom muzeme bavit mezi sebou, on sam mi to muze sdelit. Zakladni rady babicky, jak neco vylecit ci vycistit take celkem ovladam. Moda je mi relativne jedno, protoze to , co je v mode, je vetsinou dost priserne, ne kazdemu to slusi. Zustavam verna klasice. Jednoduche elegantni veci jsou vzdy hezci nez preplacane modni kreatury tzv. designerek...Dalsi duvod , proc nectu podobne casopisy, je, ze mi dost vadi ta anglicka cestina, kterou se to tam hemzi. Ja davam prednost vlastnimu usudku. Podobne casopisy opravdu trochu zeny "oblbuji".

0 0
možnosti
LD

ladin28

9. 5. 2008 21:28
zas jen pár připomínek

p. Jonášová znamená pan Jonášová, zkratka pro paní je pí a to bez tečky, příjmení je s  í po ř, také nevím co je outif? Prosím, nepouštějte články do světa bez kontroly, jestli to nezvládnete sama, tak si na to někoho najděte. Ještě jsem od vás totiž nečetl článek, který by nebyl plný hrubic a překlepů. Děkuji

0 0
možnosti
EB

Eva Bednářová

9. 5. 2008 23:32
Re: zas jen pár připomínek

mám pro vás jednu radu: raději mě nečtěte. Češtinu nezlepším a psaní zde není jen o tom. Pokud vaše diskuze je jen na toto téma a co vás delší dobu sleduji tak je opravdu jen o této větě, začněte psát i něco jiného než základ češtiny-základ světa.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

9. 5. 2008 19:54
řekni mi, co čteš

a já ti řeknu, ke kterému chodíš kadeřníkovi

0 0
možnosti
DG

dj giovanni

9. 5. 2008 19:49
Dobrej článek, ale

Tato věta se nepovedla: "Čtením těchto časopisů si podkopáváme hrob k vlastní individualitě a nikdy se nestaneme sami sebou" - když si přečtu Mein Kampf tak přeci nemusím jít hned zakládat nacistickou stranu;-D

0 0
možnosti
D

důchodce

9. 5. 2008 16:27
Evičko, Evo

Hrob se nepodkopává, nýbrž kope.

"Měření stejným metrem" není emancipace ani náhodou, ale jakýs takýs pokus o rovnoprávnost. Pokud ovšem lze o rovnoprávnosti mezi pohlavím mluvit. Jako muž asi nikdy nebude umět rodit, nebude žena fárat do dolu atd, atd. Hezké dny.

0 0
možnosti
PP

Pimpil

9. 5. 2008 15:52
musim autorku pochvalit

za cestinu; redaktori junge fronte, stydte se

a dale musim autorku nepochvalit za logiku; kriterium cteni bulvarnich casopisu, lhostejno zda pro muze ci zeny, je masova hloupost cloveka, ne pohlavi

vam nevadi bulvarni nesmysly proto, ze na ne narazite v zenskych casopisech, ale proste samy o sobe; s tim ale nic nenadelate a urcite si nemyslete, ze byste v tom byly zeny samy, bulvaru pro pany jsou taktez tucty

jde jen o to, kdo si co vybere, proto ale neni ani min chlap ani min zena

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz