Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..

11. 2. 2008 23:00
Zdravé může být i levné

Cena nevhodných potravin za týden se vyrovná těm kvalitním. Veliký rozdíl v tom nehledejte. Lidé často kupují zbytečnosti. Od cigaret počínaje, brambůrky slanými konče. Kdyby se místo toho koupilo něco pořádného, vyšlo by to na stejno. Ve článku je hodně nepravd a výmluv.

0 0
možnosti

Petr

11. 2. 2008 22:08
jenže...

Ona ani ta vyšší cena bohužel nezaručuje vyšší kvalitu.

Kdybych měl opravdu záruku kvality, rád si připlatím. Jenže tu záruku nemám.

0 0
možnosti

Cynicka

11. 2. 2008 21:27
Kdo si za co zaplati

KDzy nekdo kupuje levne veci, vetsinou na to doplati. Precist si slozeni vyrobku neni prace. A radeji kupovat mene kvalitnich vyrobku nez hodne smejdu, u kterych budete trpet, ze je jite. Clovek zije jen jednou. Mel by si vychutnat jidlo i zivot.

0 0
možnosti

..

11. 2. 2008 23:04
Re: Kdo si za co zaplati

Pravda pravdoucíR^

0 0
možnosti

Bondy

11. 2. 2008 21:14
Mila jmenovkyne Evo,

ona to mezi nama zas takova prace neni si precist na popiskach, co potraviny obsahuji, zejmena kdyz to budete cist jen pri jejich prvnim nakupu ci nenakupu, ze. A je zavadejici rikat ze levne ci drahe, cekam kvalitu - copak uz podle Vas neplati za malo penez malo muziky? Levne veci proste zasyti, lec nepotesi. A nejvetsi omyl je tvrdit, ze leve potraviny kupuji lide jen proto, ze na drazsi nemaji. Shanet a kupovat veci co nejlevneji, to je snad zakladni lidska potreba - a ledaskdy nejvic skrbli prave ti, co nemusi, nerikejte, ze je to pro Vas neco noveho.

0 0
možnosti

Hucul

11. 2. 2008 20:18
Nojono...

Ale co jeden nadela? Take jsem si myslivala, ze kdyz si nekdo ze nejakou praci nebo produkt vezme penize, garantuje tim kvalitu prace ci produktu. A ono ne. Kdekdo se za slusny plat skrabe cele dny na zadnici, kdekdo odflakne i jednoduche sluzby, kdekdo Vam proda zmetek. A tak si radsi koupim za 50 korun jeden maly salamek nez kilo nejake brecky v umelem strivku. Vyzivna hodnota zhruba stejna a vyprazdnene brisko muzu zaplnit treba salatem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz